Plánované odchovy na únor 2015

Na únor 2015  připravuji další vrhy. 29.11. 2014 jsem složila další dva páry na krytí. Otcem obou vrhů bude opět Ulmus Cavia Carnea, maminky jsou obě celočerné, jsou to sestry CZCh Quick One a CZCh Quick Two Cavia Carnea.

IMG_1221

Očekáváme miminka zlatá aguti, černá, zlatá aguti – červená, černočervená, vše s možným podílem bílé barvy. Překvapení všeho druhu jsou zde možná, maminky spíše nenesou b, takže cokoliv na čoko nebo oranž můžeme vyloučit, ale mohou nést cd po svém otci. Zda tuto vlohu mají netuším, dosavadní krytí neumožňovala její projev. Pokud by se někde náhodou cd našlo :-), můžeme mít černé diluťáky na cdcr a nebo třeba taky lemon aguťáky, lemon aguťáky s krémem, opět vše s možným podílem bílé. Matky mají obě jedno malé p, taťka snad ne, pokud by ho přeci jen měl, pak může vypadnout i něco lila případně argente. Prostě to bude maximální miš maš.

Oba vrhy nedopadly podle mých představ – Quick One odchovala po nepříliš vydařeném vrhu jedináčka samičku – více info zde http://carnea.cz/?p=1109

Quick Two po nestandardně zakončené březosti bohužel uhynula.