Vrh Ch

Vrh Ch nebyl zrovna z těch, které bych musela vidět a už vůbec ne nijak často. Nedopadl podle mých představ a zda za to mohlo to dosud panující velké horko, které vysokobřezím samičkám tedy rozhodně nedělá dobře nebo zda to pokazila máma sama, to vám nepovím.

Cháčka vyšla už do července, konkrétně do 12.7.2023. Když jsem je odpoledne našla, byla to trojčátka s malými porodními váhami a se špičatými čumáčky – prostě se narodili o něco dříve. Lilaté a čoko mimča to obě ještě ten večer vzdala a u posledního mimča jsem se rozhodla, že už nebudu čekat ani minutu, protože máma se k nim neměla. Shodou okolností se ten den narodil ještě vrh I, ale to už mrkněte do dalšího příspěvku. Takže jsem malou černou samičku, která jediná statečně klopýtala přes seno v boxu za mámou, která ale neměla zájem, vzala a nasadila jí jako kukačku k vrhu I. A měla jsem štěstí, protože ani nevlastní mamka a ani nevlastní bratřík proti tomu nic nenamítali :-).

Malá dostala jméno (O)chechule, protože uznejte, že vypadá jak strašidýlko ;-). Ale ona z toho vyroste a bude z ní kráska, to vám povídám :-).